Genel

Dilek Danışmanlık: Kalite, Çevre ve E-Satış Danışmanlık Hizmetleri ile Sektörde Lider

 Dilek Danışmanlık, müşterilerine dmo danışmanlık hizmetleri konusunda uzman bir ekip sunar. Bu hizmetler arasında turizm sektörünün tüm faaliyetleri için yönetim ve planlama, turizm ürünlerinin yaratılması, pazarlama ve satış, müşteri memnuniyeti ve analitik hizmetler yer alır.

 DMO Danışmanlık

 Dilek Danışmanlık, turizm sektöründe faaliyet gösteren kuruluşlar için DMO (Destination Management Organization) danışmanlık hizmetleri sunar. Bu hizmetler arasında yönetim ve planlama, ürün yaratımı, pazarlama ve satış, müşteri memnuniyeti ve analitik hizmetler yer alır.

 TSE Belgesi ve Kalite Yönetim Sistemleri

 Dilek Danışmanlık, tse belgesi var olan bir şirkettir. Ayrıca iso 9001 kalite yönetim sistemleri sertifikasına sahiptir. Bu belgeler, Dilek Danışmanlık’ın müşterilerine kalite yönetimi konusunda danışmanlık hizmetleri sunabileceğini garantiler.

 Çevre Yönetim Sistemleri

 Dilek Danışmanlık, iso 4001 çevre yönetim sistemleri sertifikasına sahiptir. Bu sertifika, Dilek Danışmanlık’ın müşterilerine çevre yönetimi konusunda danışmanlık hizmetleri sunabileceğini garantiler.

 E-Satış Danışmanlık

 Dilek Danışmanlık, müşterilerine dmo e-satış danışmanlık hizmetleri sunar. Bu hizmetler arasında online satışların optimize edilmesi, müşteri hizmetleri ve analitik hizmetler yer alır. Bu hizmetler sayesinde müşterilerin e-satışlarını artırmaları ve daha iyi bir online deneyim elde etmelerine yardımcı olur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir