Gündem

HNT Coin Madenciliği

Helium, geleneksel Proof of work nedir sürecini kullanmak yerine ağı güvence altına almak ve sürdürmek için Helium madencilerinin Hotspot’ları tarafından üretilen kablosuz kapsama alanını doğrulamaya çağıran BFT teknolojisine dayalı gelişmiş bir Proof of Work kullanır.

Helium madenciliğe bağlı olsa da mimarisi, Bitcoin gibi daha yerleşik platformlardan farklıdır. Helium madenciliği sistemi sayesinde bağımsız madenci grupları birlikte daha hızlı çalışabilir. Madenciliği etkinleştirmek için madencilik ekipmanının (Hotspot) birbirinden en az 300 metre uzakta olması gerekir.

Bir etkin nokta kurma işlemi oldukça basittir. Hotspot için donanım satın aldıktan sonra, onu bir elektrik prizine takmanız ve evinize veya ofisinize kurmak için bir internet servis sağlayıcısına bağlamanız yeterlidir. Bu şekilde, insanlar ve kuruluşlar arasında sorunsuz bağlantı sağlamak için IoT cihazlarına düşük güçlü ağ kapsamı sağlayabilirsiniz.

Hnt coin madenciliği için Hotspot donanımı satın almak isterseniz buraya tıklayarak donanımları görüntüleyebilirsiniz.

Bunu yaptığınız için HNT Coin kazanırsınız, ancak daha önce de belirtildiği gibi, teşvikler bir dizi değişkene bağlı olarak artabilir veya azalabilir, bunlardan en önemlisi mesafedir: etkin noktanız diğer etkin noktalara ne kadar yakınsa, ödüller önemli ölçüde arttığından o kadar iyidir . Amaç, IoT cihazları için kapsamlı kapsama sunabilen yoğun bir ağ oluşturmaktır.

(kaynak: https://kriptopod.com )

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir